Betalning

Köp nu. Beala senare med Klarna.

Betalning
Strumpvis erbjuder Klarna Checkout som betalningssätt. Högsta orderbelopp per beställning hanteras av Klarna som gör en kreditprövning. Efter identifiering i kassan visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Du väljer normalt önskat betalningsalternativ när du slutför ditt köp i kassan. Summan på beloppet på ordern reserveras av Klarna på kortköp tills det att ordern har packats och skickats av lagret. För fakturaköp så skickas fakturan till den mailadress som du angav vid köpet, när lagret packat och skickat din order.

Skulle en vara saknas på din beställning regleras kostnaden på fakturan som skickas ut och den reservation som gjort på ditt konto för dig som handlar med kortköp.

Vid retur justerar/makulerar Strumpvis fakturan eller återför pengar till ditt kort via Klarna. Det kan ta 4-5 arbetsdagar innan din faktura justeras. Fakturaavgift återbetalas ej. För frågor om din faktura och betalning med kort kontaktar du Klarna direkt.

För att se dina betalningar och fakturor kan du logga in på my.klarna.com

Betalningsalternativ
Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är:
• Faktura: Få först. Betala sen (inom 30 dagar).
• Kortbetalning
• Kontokredit/delbetalning
• Direktbetalning via bank

Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ i de fall Klarna godkänner dig för fakturaköp.

Klarnas betalningsvillkor
https://www.klarna.com/se/villkor/

Kontakta Klarna
Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen, har du frågor gällande betalningen ska du kontakta Klarna.

Vi stöttar hållbara betalningar.