Om Strumpvis

Första funderingen på att starta en webbutik kom den varma sommaren 2018 eftersom det då var nästan omöjligt att hitta ett par cykelbyxor. I alla fall om man ville ha någon annan färg än svart eller vit. Själva vill vi ha cykelbyxor, tights, leggings och mamelucker i olika färger för att kunna matcha våra övriga kläder. Vi tänkte därför att det vill nog andra också och på så sätt föddes idén om Strumpvis, att erbjuda produkter i många olika härliga färger.

Vi har under många år haft svårt att hitta leggings och träningskläder i trevliga mönster och färger. Vårt fokus är leggings som inte sitter för hårt i midjan, och capri-tights som inte har för hård resår om vaderna. Detsamma gäller strumpor. Visst finns det strumpor som har en lös resår, både vita och svarta. Det räcker uppenbarligen inte för oss. Vi gillar färg.

Vår idé är att erbjuda ett sortiment med ett fåtal olika sorters produkter i god kvalitet, med lagom lös och mjuk resår och i många fina färger och mönster. Vi erbjuder även matchande toppar såsom sport-BH, linne och t-shirts. Vi har produkter i både naturmaterial och i olika slags funktionsmaterial såsom fyrvägsstretchig mikrofiber och luftig mesh. Strumpvis kläder passar till såväl vardag som fest och flertalet funkar perfekt till träning, alltifrån löpning till hot yoga.

Vi startade i maj 2019 och öppnade webbutiken i september samma år.
Följ oss gärna på: https://www.facebook.com/strumpvis

Senaste nytt om Strumpvis

Vi firar vårt 2-årsjubileum med att lansera Strumpvis nyhetsbrev. #1 hoppas vi ska komma ut den 25 september. Därefter kommer det att skickas ut lite då och då, troligen inte så regelbundet men när det finns är något intressant på gång, t ex om Strumpvis erbjudanden exklusivt till våra prenumeranter eller om produktnyheter.

Vi har inget avancerat system men bara maila oss om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev: info@strumpvis.se

Länkar

Aktuella erbjudanden
Färger & mönster
Alla produkter
Kontakt

Strumpvis korta leggings (mamelucker) under kjolen en skön sommardag i trädgården.
En skön sommardag i trädgården.